Eli nyt tämä sitten alkaa. 8D Toivottavasti tykkäätte ^^

1627246.jpg

Tässä hän on, sukumme aloittaja May Lucky. May on perhetavoitteinen oinas, joka pitää lihaksikkaista hyvistä ruoanlaittajista ja inhoaa lihavia simejä. Hänen elämäntavoittettaan en muistanut ottaa ylös, mutta kerron sen sitten pian. ;D

1627229.jpg

Tässä on Mayn talo, jonka hän sai sillä huikealla rahasummalla rakennettua. (Tontti on pienempi kuin mitä pitäisi, mutta nostelin ja tasoittelin maastoa niin paljon että rahaa jäi noin 4800 ^^')

1627207.jpg

Ja tälläinen se on sisältä. May piti kirjahyllyä erittäin tärkeänä, miten hän muuten voisi pärjätä elämässä jos ei opiskelisi esimerkiksi ruoanlaittoa tai siivousta?

1627361.jpg

Aivan ensimmäisenä May rupesi omaksi ilokseen jonglööraamaan pulloilla. :'D Halvat ne on hullujen huvit (paitsi jos arvokkaat vesipullot tippuvat, sitten ei neiti voi keittää kahvia.).

1627379.jpg

Pian Mayn pihalle ilmestyi postinkantaja, Aamu taisi olla hänen nimensä.

"Siis mul on tooooooooosi paljon kavereita ja ne on kaikki tosi ihania !" Aamu selitti aivan innoissaan. Maysta et kyllä kaverijonoosi lisäpituutta saa >D

1627401.jpg

May päätteli, että olisi hauska saada elämään jotain järkeä ja niin hän otti sanomalehden kauniiseen käteensä ja löysikin työpaikan liikealalta. Postitusapulainen May.

1627417.jpg

Pian tontille ilmestyi Charlie-niminen mies, jolla oli jännät silmät. :D Mayn mielestä hän oli komea, ja hän rohkenikin vaihtaa puhelinnumeronsa miehen kanssa. Muita miehiä ei sinä päivänä ohi kulkenut, joten ..

1627437.jpg

Illalla May lähti metsästämään miestä jollekin Valtakadun lukuisista .. paikoista. Hän oli kuullut että Kaunialassa asui harvinaisen hottiksia miehiä (jaa-a), ja täytyihän se nyt omin silmin nähdä.

1627445.jpg

Paikanpäällä May kuitenkin paljasti sen laiskan puolensa ja tyytyi tiirailemaan miehiä rantatuolista, noudattaen metodia "kyllä-ne-tänne-tulee-jos-on-vähänkään-järkeä-päässä". Tuolla menolla et kyllä miestä saa, kultapieni ;D

1627463.jpg

Miehiä ei näkynyt, ainoastaan tämä pelottava Silmänkääntäjä, jonka kanssa May nyt viimeiseksi tahtoi tehdä tuttavuutta, joten kotimatka odotti.

1627474.jpg

Kotona May valmisti itselleen (valmis)ruokaa, olihan kaupunkireissu ollut kovin uuvuttava (eikä May ollut suostunut syömään jonkun partahemmon hodareita).

1627484.jpg

Hän oli myöskin hikoillut kamalasti rantatuolissa löhötessään, joten lavuaari ja pesusieni olivat tarpeen.

1627496.jpg

Sitten olikin aika käydä nukkumaan. Pesusienipesu ei auttanut :<

1627510.jpg

May nukkui rauhaisasti, kunnes hän heräsi keskellä yötä hiestä märkänä. "SE MIES! CHARLIE! TULE TAKAISIN!" hän kiljahti ja vaipui samantien takaisin uneen. Ja tämä tapahtui neljä kertaa yön aikana. Mikä lasta vaivaa?

1627519.jpg

Seuraavana aamuna herätessään May ei muistanut mitään viime yön tapahtumista ja alkoi opiskelemaan ruoanlaittoa. "Mitä jos minun täytyy kokata niille isoille bisneskarjuille ja bisnesmuijille", hän mietti hädissään. Postitusapulaisen tehtäviin se varmasti kuuluukin.

1627542.jpg

Sitten saapuikin tuo rakastamamme törkyinen kottero joka vei Mayn töihin. 8>

1627560.jpg

Pian sen jälkeen ruma postinkantaja II tuli tuomaan laskuja.

1627551.jpg

Töistä tullessaan (nuhakuumeen saaneena) May päätti soittaa Charlielle. Pian he löysivätkin yhteisen sävelen, jalkapallon. "Kerran mää oikeesdi pelasin maajoukkuees, mud olin sid liian hyvä siihen joden pääsin varhaiseläkkeelle !"

1627571.jpg

Ilta sujui rauhallisesti ja May päätti vielä iltalukemisiksi tarttua kirjaan ja opiskella siivousta.

Mitä tapahtuu seuraavassa osassa? Saako May jälkikasvua? Mikä Charlie on miehiään? Parantuuko May nuhakuumeesta?

Seuraa tarinaa niin tiedät :D Kommentteja olisi kiva saada, millainen ensimmäinen osa oli?

Niinja vielä, oikeasti kuvat ovat parempilaatuisia, mutta joudun pienentämään niitä koska muuten eivät mahdu tekstialueelle. Kai mine jotain keksin ^^

Ja vielä. :'D Miten saisi zoomattua lähemmäksi noita simejä, onko se näyttö-vai kamera-asetuksista?